Forbedre lydkvaliteten

Lyden på enheten kan forbedres ved å aktivere de enkelte lydinnstillingene som equalizer og surround-lyd manuelt. Dynamisk normalisering kan aktiveres for å minimere volumforskjellene mellom sanger og videoer. Du kan også forbedre kvaliteten på komprimerte musikkfiler til en kvalitet nært høyoppløselig lyd når du bruker en hodetelefon med ledninger.

Slik forbedrer du lyden automatisk

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
  2. Finn og trykk på Innstillinger > Lyd > Lydinnstillinger.
  3. Aktiver ClearAudio+-funksjonen ved å trykke på glidebryteren.

Slik justerer du lydinnstillingene manuelt

1. Gå til startskjermen, og trykk på Icn sony home apptray normal.
  2. Finn og trykk på Innstillinger > Lyd > Lydinnstillinger.
  3. Hvis ClearAudio+-funksjonen er aktivert, trykker du på glidebryteren for å deaktivere den.
  4. Trykk på Lydeffekter > Equalizer.
  5. Dra frekvensbåndknappene opp eller ned for å justere lydinnstillingene.

Tip

Den manuelle justeringen av lydinnstillingene har ingen innvirkning på talekommunikasjonsapper. Lydkvaliteten til stemmesamtaler endres for eksempel ikke.

Slik minimerer du volumforskjeller med dynamisk normalisering

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
  2. Finn og trykk på Innstillinger > Lyd > Lydinnstillinger.
  3. Aktiver Dynamisk normalisering-funksjonen ved å trykke på glidebryteren.