Nødanrop

Enheten støtter internasjonale nødnumre, f.eks. 112 eller 911. Den kan normalt brukes til å ringe disse nødnumrene i alle land, med eller uten SIM-kort, hvis et nett er innen rekkevidde.

Slik ringer du til nødnumre

1. Åpne ringetastaturet.
  2. Tast inn nødnummeret, og trykk deretter på Icn sony btn detail call.

Tip

Du kan ringe et nødnummer også når det ikke er satt i et SIM-kort, eller når utgående anrop er sperret.

Slik ringer du til nødnumre når SIM-kortet er låst

1. Trykk på NØDSSITUASJON.
  2. Tast inn nødnummeret, og trykk på Icn sony btn detail call.

Slik ringer du et nødnummer når skjermen er låst

1. Hvis den aktive skjermlåstypen er Sveipe, sveiper du opp og trykker på Icn sony app dialer, og deretter på Icn sony call dialpad pressed for å vise ringetastaturet. Tast inn nødnummeret, og trykk på Icn sony btn detail call.
  2. Hvis skjermen din er låst med mønster, PIN-kode eller passord, sveiper du opp og trykker på NØDSSITUASJON. Tast inn nødnummeret, og trykk på Icn sony btn detail call.