Klokke

Du kan stille inn én eller flere alarmer, og du kan bruke en hvilken som helst lydfil som er lagret på enheten, som alarmsignal. Alarmen utløses ikke hvis enheten er slått av.

Klokkeslettformatet som vises for alarmen, er det samme som formatet du velger for generelle klokkeslettinnstillinger, for eksempel 12- eller 24-timersformat.

Alarmoversikt

1 Gå til alarmer-fanen
    2 Gå til verdensur-fanen
    3 Gå til stoppeklokke-fanen
    4 Gå til tidsur-fanen
    5 Vis alternativer for den gjeldende fanen
    6 Åpne innstillinger for dato og klokkeslett
    7 Slå en alarm på eller av
    8 Legg til en ny alarm

Slik stiller du inn en ny alarm

1. Gå til startskjermen, og trykk på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Klokke.
    3. Trykk på Icn sony calendar alarm add.
    4. Trykk på Tid og velg deretter den ønskede verdien.
    5. Trykk på OK.
    6. Du kan redigere andre alarminnstillinger hvis du ønsker det.
    7. Trykk på LAGRE.

Slik utsetter du en alarm når den går

• Trykk på SLUMRE.

Slik slår du av en alarm når den går

• Dra Icn sony stat notify alarm til høyre.

Tip

Du kan også dra ned statuslinjen for å åpne varselpanelet og deretter trykke på Icn sony stat notify alarm for å slå av en utsatt alarm.

Slik redigerer du en eksisterende alarm

1. Finn og trykk på Klokke, og trykk deretter på alarmen du vil redigere.
    2. Utfør ønskede endringer.
    3. Trykk på LAGRE.

Slik slår du på eller av en alarm

• Finn og trykk på Klokke, og trykk deretter på glidebryteren for alarmen du vil slå på eller av.

Slik sletter du en alarm

1. Finn og trykk på Klokke. Berør og hold nede alarmen du vil slette.
    2. Trykk på Slett alarm og deretter på JA.

Slik velger du lyd for en alarm

1. Finn og trykk på Klokke, og trykk deretter på alarmen du vil redigere.
    2. Trykk på Alarmlyd og velg et alternativ, eller trykk på Icn sony browser add og velg en musikkfil.
    3. Trykk på FERDIG og deretter på LAGRE.

Tip

Du finner mer informasjon om hvordan du justerer volumnivåene for alarmer under Voluminnstillinger .

Slik justerer du volumnivået for en alarm

1. Finn og trykk på Klokke, og trykk deretter på alarmen du vil redigere.
    2. Dra volumglidebryteren under Alarmvolum til den ønskede posisjonen.
    3. Trykk på LAGRE.

Slik angir du en gjentakende alarm

1. Finn og trykk på Klokke, og trykk deretter på alarmen du vil redigere.
    2. Trykk på Gjenta.
    3. Merk av for de ønskede dagene, og trykk deretter på OK.
    4. Trykk på LAGRE.

Slik aktiverer du vibrasjonsfunksjonen for en alarm

1. Finn og trykk på Klokke, og trykk deretter på alarmen du vil redigere.
    2. Trykk på Vibrering-glidebryteren for å aktivere eller deaktivere funksjonen.
    3. Trykk på LAGRE.

Slik angir du sidetastenes virkemåte

1. Finn og trykk på Klokke, og velg deretter alarmen du vil redigere.
    2. Trykk på Virkemåte sideknapper og velg ønsket virkemåte for sidetastene når du trykker på dem under alarmen.
    3. Trykk på LAGRE.