Skjermbeskyttelse

Fjern beskyttelsesfilmen før enheten brukes, ved å trekke i fliken som stikker ut.

Skjermdeksler og skjermbeskyttere kan hjelpe med å beskytte enheten mot skade. Vi anbefaler at du bare bruker skjermdeksler beregnet på Xperia™-enheten din. Bruk av skjermbeskyttelse fra tredjeparter kan føre til at enheten ikke fungerer korrekt fordi sensorer, linser, høyttalere eller mikrofoner dekkes til, og dette kan føre til ta garantien gjøres ugyldig.