account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Hjelp oss å forbedre nettstedet vårt
Svar på et par raske spørsmål for å evaluere besøket ditt.

Oversikt

Oversikt front

Oversikt bak

1. Hodetelefonkontakt

2. NFC™-registreringsområde

3. Frontkameralinse

4. Høyttaler

5. Lade-/varsellampe

6. Nærhets-/lyssensor

7. Strømknapp/fingeravtrykkssensor

8. Volum-/zoomtast

9. Kameratast

10. Hovedhøyttaler

11. Port for lader/USB-kabel

12. Hovedmikrofon

13. ‎Wi-Fi -/Bluetooth®-/GPS-antenne

14. Hovedkameralinse

15. Hovedkameralys

16. Sekundærmikrofon

17. Deksel for nano-SIM-/minnekortspor

Fingeravtrykksfunksjonen er ikke tilgjengelig på det amerikanske markedet.

Var denne informasjonen nyttig?
Ja Nei
Tilbakemeldingen din er verdifull for oss!
Hvorfor fant du denne informasjonen nyttig?
Send inn
Takk. Vi setter pris på tilbakemeldingen din!
Finn produktet ditt
Find
På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer
Find
På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer