Direktemeldinger og video-chat

Bruk Hangouts-appen for direktemeldinger og video-chat på enheten for å chatte med venner som også bruker appen på datamaskiner, Android-enheter og andre enheter. Du kan starte video-chat med flere venner direkte fra en samtale, og du kan sende meldinger til venner selv om de er frakoblet. Du kan også enkelt vise og dele bilder.

Hangouts krever Internett-tilgang og en Google-konto. Gå til http://support.google.com/hangouts og klikk på et emne. Deretter går du til Android-fanen for mer informasjon om hvordan du bruker denne appen.

Videoanropsfunksjonen fungerer bare på enheter med et frontkamera.

Slik bruker du Hangouts-appen

• Finn og trykk på .