Viderekobling av anrop

Du kan viderekoble anrop til en annen mottaker, for eksempel til et annet telefonnummer eller en annen enhet.

Hvis du bruker en dobbel SIM-enhet, kan du også viderekoble anrop som kommer inn på SIM-kort 1 til SIM-kort 2 når SIM-kort 1 ikke kan nås eller motsatt. Denne funksjonen kalles Dual SIM reachability (Dobbel SIM-tilgjengelighet). Den må aktiveres manuelt.

Slik viderekobler du anrop

1. Finn og trykk på .
  2. Trykk på > Innstillinger.
  3. Trykk på Ringekontoer og velg et SIM-kort hvis du bruker dobbel SIM. Trykk på Anrop hvis du bruker enkel SIM.
  4. Trykk på Viderekobling > Tale, og velg deretter et alternativ.
  5. Tast inn nummeret du vil viderekoble anropene til, og trykk deretter på Slå på.

Slik deaktiverer du viderekobling av anrop

1. Finn og trykk på .
  2. Trykk på > Innstillinger.
  3. Trykk på Ringekontoer og velg et SIM-kort hvis du bruker dobbel SIM. Trykk på Anrop hvis du bruker enkel SIM.
  4. Trykk på Viderekobling > Tale.
  5. Velg et alternativ, og trykk deretter på Slå av.

Slik aktiverer du funksjonen for to SIM-kort

1. Finn og trykk på Innstillinger > Nettverk og Internett > Dobbel SIM > Tilgjengelighet for dobbel SIM.
  2. Trykk på glidebryteren under Tilgjengelighet for dobbel SIM for å aktivere funksjonen.
  3. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre prosedyren.

Hvis funksjonen for to SIM-kort ikke fungerer når du aktiverer den, må du kontrollere at du har angitt telefonnumrene riktig for hvert SIM-kort. I noen tilfeller registreres numrene automatisk under konfigureringen. Hvis ikke blir du bedt om å angi dem manuelt.