Om denne brukerhåndboken

Dette er Xperia™ X brukerhåndboken for Android™ 8.0 programvareversjonen. Hvis du er usikker på hvilken programvareversjon som kjøres på enheten, kan du kontrollere dette fra Innstillinger-menyen.

System- og appoppdateringer kan føre til at funksjonene på enheten vises på en annen måte enn slik det er beskrevet i denne brukerhåndboken. Det kan hende at Android-versjonen ikke blir berørt av en oppdatering. Hvis du vil ha mer informasjon om programvareoppdateringer, kan du se Oppdatere telefonen.

Slik kontrollerer du den gjeldende programvareversjonen på enheten

• Finn og trykk på Innstillinger > System > Om telefonen.
    Gjeldende programvareversjon vises under Delversjonsnummer .

Slik finner du modellnummeret for enheten din.

• Finn og trykk på Innstillinger > System > Om telefonen.
    Modellnummeret for enheten vises under Modell .

Begrensninger i tjenester og funksjoner

Det kan hende at noen av tjenestene og funksjonene som beskrives i denne brukerhåndboken, ikke støttes i alle land eller regioner eller av alle nettverk eller nettoperatører. Det internasjonale GSM-nødnummeret kan alltid brukes i alle land, regioner og nettverk samt av alle tjenesteleverandører, forutsatt at enheten er koblet til mobilnettet. Kontakt mobiloperatøren eller tjenesteleverandøren for å finne ut om en bestemt tjeneste eller funksjon er tilgjengelig og hvorvidt ytterligere tilgangs- eller brukskostnader påløper.

Det kan hende at du må ha tilgang til Internett for å kunne bruke bestemte funksjoner og programmer/apper som er omtalt i denne håndboken. Det kan påløpe datatilkoblingsavgifter når du kobler til Internett med enheten. Kontakt leverandøren av trådløse tjenester hvis du vil ha mer informasjon.