Oversikt over notisblokkvindu

1 Endre pennefarge
    2 Skriv eller tegn på tavlen
    3 Legg til et bilde
    4 Zoom inn eller ut
    5 Angre forrige handling
    6 Gjør om handlingen som ble angret
    7 Lagre notatet
    8 Forkast notatet
    9 Bruk viskelæret
    10 Endre breddeinnstillingen for pennen eller viskelæret

Slik oppretter du et håndskriftsnotat

1. Fra Startskjerm knipser du på skjermen for å vise Tavle.
    2. Finn og trykk på Legg til-ikon > Rediger kontakt-ikon.
    3. Opprett notatet og trykk på Lagre. Det opprettede notatet er nå lagt til Tavle.

Slik oppretter du et videonotat

1. Sørg for at projektoren er rettet slik at den projiserer skjermen på en vegg. Dermed blir kameralinsen rettet mot deg.
    2. Fra Startskjerm knipser du på skjermen for å vise Tavle. Trykk på Legg til ikon > Spill inn video-ikon.
    3. Trykk på Start innspilling-ikon for å starte innspillingen. Trykk på Stans video midlertidig-ikon for å stanse innspillingen midlertidig.
    4. Trykk på Stopp innspilling-ikon for å stoppe innspillingen.

Slik zoomer du på et notat

1. Fra Startskjerm knipser du på skjermen for å vise Tavle.
    2. Trykk på .
    3. Berør og hold nede notatet, og deretter kniper du sammen eller fra hverandre for å zoome.

Slik flytter du et notat

1. Fra Startskjerm knipser du på skjermen for å vise Tavle.
    2. Trykk på .
    3. Berør og hold et notat, og dra det til ønsket posisjon.

Slik sletter du et notat

1. Fra Startskjerm knipser du på skjermen for å vise Tavle. Finn bildet eller videoen du vil slette.
    2. Trykk på Slett ikon.
    3. Trykk på Slett ikon på notatet du vil fjerne.

Slik sikkerhetskopierer du Tavle-appdata til et SD-kort

1. Fra Startskjerm knipser du på skjermen for å vise Tavle.
    2. Finn og trykk på , og trykk deretter på Meny-ikon.
    3. Velg Sikkerhetskopier notater og trykk deretter på Sikkerhetskopier.

Slik gjenoppretter du Tavle-appdata fra et SD-kort

1. Fra Startskjerm knipser du på skjermen for å vise Tavle.
    2. Finn og trykk på , og trykk deretter på Meny-ikon.
    3. Velg Gjenopprett notater og trykk deretter på Gjenopprett.