Innstillinger for været og klokke

Første gang du slår på enheten din, eller hvis du er frakoblet, vises bare grunnleggende værinformasjon og klokkeslett på startskjermen. Etter at du er koblet til Internett kan du velge blant egendefinerte alternativer, inkludert temperatur, luftfuktighet, UV-indeks og klokkestil.

Innstillinger for været og klokke
    1 Værinformasjon
    2 Klokke
    3 Trykk for å konfigurere

Slik konfigurerer du værinformasjon for første gang

1. På startskjermen trykker du på Trykk for å konfigurere.
    2. Trykk på funksjonen du vil stille inn og velg ønsket alternativ.

Slik konfigurerer du visningen av klokken

1. På startskjermen trykker du på Trykk for å konfigurere.
    2. Trykk på Klokkestil og velg deretter ønsket visningsformat.