Volum og lyd

Volumet kan endres enten ved å bruke volumtastene eller ved å endre en innstilling. Lyder og lydsignaler kan bare endres fra en innstilling.

Appinnstillinger kan overstyre det valgte volumet og lydinnstillinger.

Slik justerer du medieavspillingsvolumet med volumtasten

• Når du spiller av musikk eller ser på en video, trykker du volumtasten opp eller ned når skjermen er låst.

Slik justerer du volumnivåene

1. Finn og trykk på Innstillinger > Lyd.
    2. Dra volumglidebryterne til de ønskede posisjonene.

Du kan også trykke volumtasten opp eller ned og trykke på Musikkequalizer-ikon for å justere volumnivåene for varsler, medieavspilling eller alarm hver for seg.

Slik stiller du inn varsellyden

1. Finn og trykk på Innstillinger > Lyd > Varsellyd.
    2. Velg en lyd fra listen, eller velg Ingen for å slå av alle varsellyder.
    3. Hvis du vil velge en musikkfil som er lagret på enheten, trykker du på Legg til-ikon.
    4. Trykk på FERDIG for å bekrefte.

Du kan endre appinnstillingen for å tillate en lyd fra en bestemt app, selv når varsellyden er angitt til Ingen . Se Varsler.

Slik aktiverer eller deaktiverer du andre lyder og lydsignaler

1. Finn og trykk på Innstillinger > Lyd > Avansert.
    2. Trykk på glidebryterne for å aktivere eller deaktivere de ulike lydene og lydsignalene.