Bruk av bevegelseskontroll

Håndbevegelser -funksjonen lar deg bruke støttede håndbevegelser for å betjene enheten din, uten å berøre skjermbildet. Denne funksjonen fungerer bare når du projiserer på en vegg.

Hvis du vil aktivere sporingsøkten, står du foran kameraet og utfører de nødvendige bevegelsene. Gjenkjenningsområdet for Håndbevegelser er 50° fra kameraet. Du må posisjonere deg 1-4 m fra kameraet for at det skal gjenkjenne deg.

Bruk av bevegelseskontroll

Håndbevegelser kan brukes for noen, men ikke alle, Android-apper og -funksjoner.

Slik slår du på eller av bevegelseskontroll

1. Finn og trykk på Innstillinger > Tilgjengelighet > Håndbevegelser.
    2. Trykk på glidebryteren for å aktivere eller deaktivere funksjonen.

Slik aktiverer du en sporingsøkt

Naviger den projiserte skjermen
    1. Kontroller at enheten er i veggprojeksjonsmodus.
    2. Stå vendt mot det projiserte skjermbildet, og løft hånden som vist i illustrasjonen.
    3. Hold fingeren stødig i minst ett sekund slik at den kan gjenkjennes. Når -ikonet vises, kan du starte sporingsøkten.
    4. Du må holde hånden løftet for at sporingsøkten skal forbli aktiv. Senk hånden for å avslutte sporingsøkten.

Kameraet klarer ikke å registrere hånden din hvis rommet er helt mørkt, så det er viktig at det finnes omgivelseslys når du bruker Håndbevegelser .

Slik betjener du projiserte skjermbildet

Navigere skjermen
    • Når en sporingsøkt er aktivert, bruker du fingeren til betjene skjermbildet.

Det er viktig at du ikke dekker til pekefingeren, da dette kan forstyrre sensoren.

Slik klikker du på et element

Klikk på et element

1. Når en sporingsøkt er aktivert, bruker du pekefingeren til å peke på det ønskede elementet med -ikonet.
    2. Hvis du vil klikke på elementet, kniper du tommelen og pekefingeren kort sammen som vist i illustrasjonen.
    3. Åpne hånden for å fullføre bevegelsen.

Slik drar og slipper du et element

Dra og slipp et element

1. Når en sporingsøkt er aktivert, bruker du pekefingeren til å peke på det ønskede elementet med -ikonet.
    2. Knip tommelen og pekefingeren sammen for å velge og holde elementet, som vist i illustrasjonen. -ikonet vises.
    3. Mens du kniper tommelen og pekefingeren sammen, flytter du hånden for å dra element slik du ønsker.
    4. For å slippe elementet åpner du hånden som vist i illustrasjonen.

Slik slår du av eller på lyd på enheten

Fingerhysj
    • Mens en sporingsøkt er aktivert på enheten, holder du fingeren mot munnen som vist i illustrasjonen.

Slik navigerer du kontrollpanelet for lyd eller videoer

Navigere kontrollpanelet for lyd eller videoer
    • Mens en video eller lyd spilles av i veggprojeksjonsmodus, løfter du én hånd med håndflaten åpen.

Slik betjener du lyd eller videoer med håndflaten

Betjening av lyd eller video med håndflaten

1. Mens en video eller lyd spilles av i veggprojeksjonsmodus, står du rettet mot skjermen.
    2. Løft én hånd med håndflaten åpen. Kontrollpanelet vises.
    3. Mens du holder håndflaten åpen, flytt hånden opp, ned, til venstre eller høyre for å velge et alternativ.
    4. Lag en knyttneve for å velge alternativet.
    5. Hvis du vil lukke kontrollpanelet, senker du hånden.

Hvis du vil bytte mellom bevegelseskontroll av håndflate og finger, senker du hånden.

Bevegelseskontrollpanel oversikt

Bevegelseskontrollpanel oversikt
    1 Volum ned
    2 Slå av lyd / slå på lyd
    3 Trykk for å spille av forrige element, eller berør og hold nede for å spole bakover.
    4 Stanse midlertidig / spille av
    5 Tilbake
    6 Knapp valgt
    7 Volum opp
    8 Trykk for å spille av neste element, eller berør og hold nede for å spole framover.
    9 Trykk for å gå tilbake til startskjermen eller berør og hold nede for å aktivere Google Voice