Låse og låse opp skjermen

Når enheten er slått på, men ikke er i bruk i løpet av et angitt tidsrom, blir skjermen mørk for å spare batteristrøm. Du kan angi en skjermlås for å hindre uønskede handlinger på berøringsskjermen når du ikke bruker den. Du kan endre sikkerhetsinnstillingene senere og legge til andre typer låser. Se Skjermlås.

Generisk låseskjerm

Slik slår du skjermen på eller av

• Trykk kort på strømknappen Strøm på/av-ikon.

Slik låser du skjermen

Trykk kort på strømknappen Strøm på/av-ikon mens skjermen er aktiv.