Starte enheten for første gang

Bruk alltid den medfølgende USB Type-C -laderen når du lader enheten din, siden andre USB-ladere kan forårsake skade eller ikke virke som de skal. Se Lading av enheten.

Slik kobler du til laderen

Lade enheten
  1. Fjern spordekselet.
  2. Koble laderen til ladekontakten som vist i illustrasjonen.
  3. Sett dekselet forsiktig tilbake på plass.
  4. Koble laderen til strømuttaket. Ladeindikatoren ved siden av strømkontakten lyser kort.

Slik slår du på enheten

Slå på enheten
  1. Plasser enheten på en ren, flat, horisontal flate. Sørg for at det finnes ingen hindringer foran enheten eller innenfor projeksjonsområdet.
  2. Fjern beskyttelsesfilmen fra projeksjonsvinduet.
  3. Trykk på og hold nede strømknappen til volumknappene begynner å lyse. Projeksjonen starter ca. 30 sekunder etter at enheten er slått på.

Første gang du starter enheten, hjelper en oppsettsveiledning deg å konfigurere grunnleggende innstillinger, tilpasse enheten og logge på kontoene dine, for eksempel en Google™-konto.

Slik slår du av enheten

1. Trykk og hold nede strømknappen til valgmenyen åpnes.
  2. I valgmenyen trykker du på Slå av.

Det kan ta en liten stund før enheten slår seg av.