Snarveier og mapper

Bruk snarveier og mapper til å administrere appene og holde startskjermen ryddig.

Oversikt over snarveier og mapper

Snarveier og mapper

1 Tilgang til en app ved bruk av en snarvei
2 Tilgang til en mappe som inneholder apper

Slik legger du til en appsnarvei på startskjermen

1. Berør og hold på et tomt område av Startskjerm.
  2. I tilpasningsmenyen trykker du på Moduler > Snarveier.
  3. Rull gjennom listen og velg en app. Den valgte appen legges til på Startskjerm.

Slik flytter du et element på startskjermen

• Berør og hold elementet inntil det blir valgt. Dra deretter elementet til den nye posisjonen.

Slik fjerner du et element fra startskjermen

• Berør og hold elementet inntil det velges. Dra det deretter til Fjern fra startskjermen øverst på skjermen.

Slik oppretter du en mappe på startskjermen

• Berør og hold nede et appikon eller en snarvei inntil det/den velges. Dra og slipp det/den på toppen av et annet appikon eller en annen snarvei.

Slik legger du elementer til en mappe på startskjermen

• Berør og hold et element inntil det velges. Dra deretter elementet til mappen.

Slik gir du en mappe på startskjermen nytt navn

1. Trykk på mappen for å åpne den.
  2. Trykk på mappens tittellinje for å vise feltet Mappenavn.
  3. Skriv inn det nye mappenavnet, og trykk deretter på FERDIG.

Du kan også bruke en snarvei for enkel betjening. Trykk lenge på mappenavnet, og trykk på Endre navn .