Nærværssensor

Enheten din er utstyrt med en sensor for å registrere brukerens nærvær basert på bevegelser av varmekilder. Når nærværssensoren oppdager noen, våkner enheten din fra hvilemodus og starter å projisere.

Nærværssensoren starter å jobbe når du bruker veggprojeksjonsmodus, ti sekunder etter et enheten går i hvilemodus. Du kan også stille nærværssensoren manuelt til bordprojeksjonsmodus. Nærværssensoren har en registreringsrekkevidde på 110° i opptil to meter.

Nærværssensor

Nærværssensoren kan registrere ikke bare mennesker, men også kjæledyr eller varmeapparater. Det kan hende at den ikke fungerer korrekt når omgivelsestemperaturen endres på grunn av klimaanlegg eller hvis brukeren er foran enheten, men ikke beveger seg.

Slik endrer du innstillingene for nærværssensoren

1. Finn og trykk på Innstillinger > Skjerm.
  2. Trykk på Nærværssensorinnstillinger og velg et alternativ.