Startskjerm

Startskjermen er startpunktet for å bruke enheten. Den ligner på skrivebordet på en datamaskinskjerm. Antall ruter på startskjermen angis med en rekke prikker nederst på startskjermen. Den uthevede prikken viser hvilken rute som vises.

Hvis Google Assistant er aktivert, vises startskjermikonet som Assistant på-ikon i navigasjonslinjen.

Slik går du til startskjermen

• Trykk Startikon.

Ruter på startskjermen

Du kan legge til nye ruter på startskjermen (maksimum 20 ruter) og slette ruter. Du kan også angi ruten du vil bruke som hovedrute på startskjermen.

Ruter på startskjermen

Slik angir du en rute som hovedrute på startskjermen

1. Berør og hold fingeren på et hvilket som helst område av startskjermen.
    2. Sveip mot venstre eller høyre til ruten du vil angi som hovedrute på startskjermen, og trykk deretter på Angi rute på startskjermen-ikon.

Når Google Now er aktivert, er ruten til venstre reservert for denne tjenesten, og du kan ikke endre ruten for startskjermen. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Google Now™.

Slik legger du til et panel på startskjermen

1. Berør og hold fingeren på et hvilket som helst område av startskjermen.
    2. Sveip rutene helt til høyre eller venstre, og trykk deretter på Legg til rute på startskjermen-ikon.

Når Google Now er aktivert, er ruten til venstre reservert for denne tjenesten, og du kan ikke legge til flere ruter til venstre. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Google Now™.

Slik sletter du en rute fra startskjermen

1. Berør og hold fingeren på et hvilket som helst område av startskjermen.
    2. Sveip mot venstre eller høyre til ruten som skal slettes, og trykk deretter Slett rute på startskjermen-ikon i øverste høyre hjørne av ruten.

Innstillinger for startskjermen

Slik deaktiverer eller avinstallerer du en app fra startskjermen

Deaktivering av en forhåndsinnstilt app sletter alle data, men appen kan aktiveres på nytt fra Innstillinger > Apper og varsler . Bare nedlastede apper kan avinstalleres helt.

1. Berør og hold nede appen du vil deaktivere eller avinstallere. Hvis den kan deaktiveres eller avinstalleres, vises Slett rute på startskjermen-ikon.
    2. Trykk på Slett rute på startskjermen-ikon > Deaktiver > DEAKTIVER hvis appen var forhåndsinstallert på enheten eller trykk på Slett rute på startskjermen-ikon > Avinstaller > OK hvis appen var nedlastet og du vil avinstallere den.

Slik endrer du størrelsen på ikoner på startskjermen

1. Berør og hold nede et hvilket som helst område på startskjermen, og trykk deretter på Startskjerminnstillinger-ikon.
    2. Trykk på Ikonstørrelse og velg et alternativ.