Forbedre lydkvaliteten

Lyden på enheten kan forbedres ved å aktivere de enkelte lydinnstillingene som for eksempel equalizer og surroundlyd manuelt. Dynamisk normalisering kan aktiveres for å minimere volumforskjellene mellom sanger eller videoer.

Slik forbedrer du lyden automatisk

1. Finn og trykk på Innstillinger > Lyd > Lydinnstillinger.
    2. Aktiver ClearAudio+-funksjonen ved å trykke på glidebryteren.

Slik justerer du lydinnstillingene manuelt

1. Finn og trykk på Innstillinger > Lyd > Lydinnstillinger.
    2. Hvis ClearAudio+-funksjonen er aktivert, trykker du på glidebryteren for å deaktivere den.
    3. Trykk på Lydeffekter > Equalizer.
    4. Dra i frekvensbåndknappene for å justere lyden manuelt. Hvis du vil velge et forhåndsinnstilt arrangement, trykk på Musikkequalizer-ikon for å velge et arrangement, deretter på OK for å bekrefte.

Den manuelle justeringen av lydinnstillingene har ingen innvirkning på talekommunikasjonsapper. Lydkvaliteten til stemmesamtaler endres for eksempel ikke.

Slik minimerer du volumforskjeller med dynamisk normalisering

1. Finn og trykk på Innstillinger > Lyd > Lydinnstillinger.
    2. Aktiver Dynamisk normalisering-funksjonen ved å trykke på glidebryteren.