Appskjermen

Appskjermen, som du åpner fra startsiden, inneholder både de forhåndsinstallerte appene på enheten og appene du har lastet ned.

Appskjerm

Slik viser du alle appene på appskjermen

1. Gå til startskjermen og ta hurtig på Appskuff-ikon.
  2. Knips mot venstre eller høyre på appskjermen.

Slik aktiverer eller deaktiverer du anbefalte apper-lister

1. Hold nede på et tomt felt på startskjermen, og trykk deretter på Startskjerminnstillinger-ikon.
  2. Trykk på Appanbefalinger-glidebryteren.

Slik åpner du en app fra appskjermen

• Når appskjermmenyen er åpen, knipser du mot venstre eller høyre for å finne appen, og trykker deretter appen.

Slik søker du etter en app fra appskjermen

1. Trykk på Søk når appskjermen er åpen, eller sveip enkelt ned fra appskjermen eller startskjermen.
  2. Skriv inn navnet til appen som du vil søke etter.

Slik ordner du appene på appskjermen

1. Trykk Meny-ikon når appskjermen er åpen.
  2. Trykk Sorter apper og velg et alternativ.

Slik legger du inn en appsnarvei på startskjermen

1. Berør og hold nede et appikon på appskjermen til det er valgt, og dra deretter ikonet til toppen av skjermen. Startskjermen åpnes.
  2. Dra ikonet til ønsket plass på startskjermen, og slipp det.

Slik flytter du en app på appskjermen

1. Trykk på Meny-ikon når appskjermen er åpen.
  2. Kontroller at Egen rekkefølge er valgt under Sorter apper.
  3. Berør og hold appen til den blir valgt. Dra den deretter til den nye plasseringen.