Slik overfører du kontakter

Det finnes flere måter å overføre kontakter til den nye enheten på. Du kan synkronisere kontakter fra en Internett-konto, eller importere kontakter direkte fra en annen enhet.

Slik overfører du kontakter ved hjep av en datamaskin

Xperia™ Transfer er en app som kan brukes til å samle kontaktene fra din gamle enhet og overføre dem til den nye enheten. Xperia™ Transfer, som du får tilgang til fra dataprogrammene PC Companion og Sony Bridge for Mac, støtter mobile enheter som kjører på flere operativsystemer, inkludert iOS, Android™, Windows® og BlackBerry™.

Du må ha følgende for bruke Xperia™ Transfer:
  • En datamaskin som er koblet til Internett.
  • En USB-kabel til den gamle enheten.
  • En USB-kabel til den nye Android™-enheten.
  • Den gamle enheten.
  • Den nye Android™-enheten.

Slik overfører du kontaktene til den nye enheten

1. Søk og last ned PC Companion (på en PC) eller Sony Bridge for Mac (på en Mac) hvis programmet ikke allerede er installert.
  2. Åpne PC Companion-appen eller Sony Bridge for Mac etter at installasjonen er ferdig. Klikk deretter på Xperia™ Transfer, og følg de aktuelle instruksjonene for å overføre kontaktene.

Slik overfører du kontakter ved bruk av en Internett-konto

Hvis du synkroniserer kontakter i den gamle enheten eller datamaskinen med en Internett-konto, for eksempel Google Sync™, Facebook™ eller Microsoft® Exchange ActiveSync®, kan du overføre kontaktene til den nye enheten ved bruk av denne kontoen.

Slik synkroniserer du kontakter til den nye enheten ved bruk av en synkroniseringskonto

1. Startskjerm tar du først hurtig på Icn sony and app tray tablet og deretter på Icn sony app phonebook .
  2. Ta hurtig på Icn sony key menu , og ta deretter hurtig på Innstillinger> Kontoer og synkronisering.
  3. Velg kontoen du vil synkronisere kontaktene med, og ta deretter hurtig på Icn sony key menu > Synkroniser nå.

Note

Du må logge deg på den aktuelle synkroniseringskontoen før du kan synkronisere kontaktene dine med den.

Andre fremgangsmåter for overføring av kontakter

Du kan overføre kontakter fra den gamle til den nye enheten på flere andre måter. Du kan f.eks. kopiere kontakter til et minnekort, bruke Bluetooth®-teknologi eller lagre kontakter på et SIM-kort. Se den aktuelle brukerhåndboken for mer detaljert informasjon om overføring av kontakter fra den gamle enheten.

Slik importerer du kontakter fra et minnekort

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony and app tray tablet, og deretter tar du hurtig på Icn sony app phonebook.
  2. Trykk på Icn sony key menu, og ta deretter hurtig på Importer kontakter > SD-kort.
  3. Velg filene som skal importeres, og ta hurtig på OK.

Slik importerer du kontakter ved hjelp av Bluetooth®-teknologi

1. Kontroller at Bluetooth®-funksjonen er aktivert og at enheten er angitt som synlig.
  2. Når du blir varslet om en innkommende fil til enheten din, drar du statuslinjen nedover og trykker på varselet for å godta filoverføringen.
  3. Trykk på Godta for å begynne filoverføringen.
  4. Dra statuslinjen nedover. Når overføringen er fullført, trykker du på varselet.
  5. Trykk på filen du har mottatt.

Slik importerer du kontakter fra et SIM-kort

Note

Hvis du overfører kontakter ved bruk av et SIM-kort, kan du miste informasjon eller få flere identiske kontaktoppføringer.

1. Startskjerm trykker du på Icn sony and app tray tablet og deretter på Icn sony app phonebook .
  2. Trykk på Icn sony key menu og deretter på Importer kontakter > SIM-kort.
  3. Finn og trykk på kontakten for å importere en individuell kontakt. Trykk på Importer alle for å importere alle kontakter.