Skjerminnstillinger

Slik justerer du lysstyrken for skjermen

1. Gå til startskjermen og ta hurtig på Icn sony and app tray tablet .
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Skjerm > Lysstyrkenivå.
    3. Dra glidebryteren for å justere lydstyrken.

Tip

Når du reduser lysstyrken, økes batteriytelsen.

Slik justerer du inaktivitetstiden før skjermen slås av

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony and app tray tablet.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Skjerm > Hvilemodus.
    3. Velg et alternativ.

Tip

Hvis du vil slå av skjermen raskt, trykker du raskt på strømknappen Icn sony key and power k90.

Skjermfesting

Bruk skjermfesting for å angi at enheten bare skal vise skjermen for en bestemt app. Hvis du for eksempel spiller et spill og tilfeldig berører Hjem-navigasjonstasten, forhindrer funksjonen for skjermfesting at den aktive spillappskjermen minimeres. Du kan også bruke denne funksjonen hvis du låner enheten bort til en annen person, slik at vedkommende bare får tilgang til én app. Du kan for eksempel låne bort enheten til noen som ønsker å ringe, og feste skjermen til kameraappen slik at personen ikke får tilgang til apper som for eksempel e-post.

Note

Skjermfesting er ikke en sikkerhetsfunksjon og forhindrer ikke at andre brukere kan oppheve skjermfestingen og få tilgang til enheten. For å beskytte dataene bør du angi at enheten ber om PIN-kode, passord eller mønster for skjermlåsing før skjermfestingen kan oppheves.

Slik aktiverer du skjermfesting

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony and app tray tablet.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Sikkerhet > Skjermefesting.
    3. Dra glidebryteren mot høyre.
    4. Hvis du ikke har angitt en skjermlås med et mønster, en PIN-kode eller et passord på enheten, drar du glidebryteren ved siden av Lås enheten under løsning av apper til høyre og velger et alternativ. Hvis du allerede har en aktivert skjermlås, drar du glidebryteren for å aktivere det relevante sikkerhetsalternativet etter at du har aktivert skjermfesting.

Tip

Det er ikke nødvendig å ha et mønster, en PIN-kode eller et passord for at skjermfesting skal fungere.

Slik fester du en skjerm

1. Kontroller at skjermfesting er aktivert på enheten.
    2. Åpne en app og gå til skjermen du vil feste.
    3. Ta hurtig på Icn sony key open recent apps.
    4. Hvis du vil vise skjermfestingsikonet Icn sony screen pinning, sveiper du oppover.
    5. Ta hurtig på Icn sony screen pinning.
    6. I popup-vinduet som vises, tar du hurtig på Skjønner.

Slik løsner du en skjerm

1. På den festede skjermen holder du nede Icn sony key open recent apps og Icn sony key and back samtidig.
    2. Slipp begge knappene.

Tip

Hvis du valgte et sikkerhetsalternativ da du aktiverte skjermfestingsfunksjonen, må du angi mønsteret, PIN-koden eller passordet for å låse opp enheten før du kan løsne skjermen igjen.