Mobile BRAVIA® Engine

Sonys Mobile BRAVIA® Engine-teknologi forbedrer visningskvaliteten for bilder og videoer etter at de er opprettet, slik at du får klarere, skarpere og mer naturlige bilder. Mobile BRAVIA Engine er aktivert som standard, men kan deaktiveres hvis du vil redusere batteriforbruket.

Slik slår du på Mobile BRAVIA® Engine

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony and app tray tablet.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Skjerm.
    3. Dra glidebryteren ved siden av Mobile BRAVIA Engine 2 mot høyre.