Slik forbedrer du lyden

Slik forbedrer du lydkvaliteten med Equaliser

1. Åpne menyen for musikkstartskjermen, og trykk deretter Innstillinger > Lydinnstillinger > Lydeffekter.
  2. Dra frekvensbåndknappene opp eller ned for å justere lyden manuelt. Trykk Icn sony music equalizer select og velg en stil for å justere lyden automatisk.

Slik slår du på surround-lyd-funksjonen

1. Åpne menyen for musikk-startskjermen, og ta deretter hurtig påInnstillinger > Lydinnstillinger > Lydeffekter > Surroundlyd (VPT).
  2. Knips mot venstre eller høyre for å velge en innstilling, og ta deretter hurtig på OK.