Dataverktøy

Det finnes flere tilgjengelige verktøy som hjelper deg med å koble enheten til en datamaskin og behandle innholdet, for eksempel kontakter, filmer, musikk og bilder.

PC Companion for Microsoft® Windows®

PC Companion er et dataprogram som gir deg tilgang til flere funksjoner og tjenester som hjelper deg med følgende:

• Overføre kontakter, musikk, video og bilder til og fra den gamle enheten.
    • Overføre innhold fra din gamle iPhone™, Blackberry™-, Android™- eller Sony-enhet ved hjelp av Xperia™ Transfer.
    • Oppdatere programvaren på enheten.
    • Sikkerhetskopiere innhold på datamaskinen.
    • Synkronisere kalendere mellom en datamaskin og enheten.

Hvis du vil bruke PC Companion-programmet, trenger du en datamaskin med Internett-tilkobling som kjører ett av følgende operativsystemer:

• Microsoft® Windows® 10
    • Microsoft® Windows® 8,1
    • Microsoft® Windows® 7
    • Microsoft® Windows Vista®
    • Microsoft® Windows® XP (Service Pack 3 eller nyere)

Finn ut mer om og last ned PC Companion.

Media Go™ for Microsoft® Windows®

Ved hjelp av Media Go™-programmet for Windows®-datamaskiner kan du overføre bilder, videoer og musikk mellom enheten og en datamaskin. Du kan installere og bruke Media Go™ via PC Companion-programmet. Lær mer og last ned Media Go™-programmet.

For å bruke Media Go™-programmet trenger du ett av følgende operativsystemer:

• Microsoft® Windows® 10
    • Microsoft® Windows® 8 / 8.1
    • Microsoft® Windows® 7
    • Microsoft® Windows Vista®

Sony Bridge for Mac

Sony Bridge for Mac er et dataprogram som gir deg tilgang til flere funksjoner og tjenester som hjelper deg med følgende:

• Overføre kontakter, musikk, video og bilder til og fra den gamle enheten.
    • Overføre innhold fra din gamle iPhone™, Blackberry™-, Android™- eller Sony-enhet ved hjelp av Xperia™ Transfer.
    • Oppdatere programvaren på enheten.
    • Overføre mediefiler mellom enheten og en Apple® Mac®-datamaskin.
    • Sikkerhetskopiere innhold på en Apple® Mac®-datamaskin.

Du må ha en Apple® Mac®-datamaskin med Internett-tilkobling og som kjører Mac OS versjon 10.6 eller nyere, for å kunne bruke programmet Sony Bridge for Mac. Lær mer og last ned Sony Bridge for Mac.