Slik sikkerhetskopierer du kontakter

Et minnekort et SIM-kort eller en USB-lagringsenhet kan brukes for å sikkerhetskopiere kontakter. Se Slik overfører du kontakter hvis du vil ha mer informasjon om å overføre kontakter til enheten.

Slik eksporterer du alle kontakter til et minnekort

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony and app tray tablet, og deretter tar du hurtig på Icn sony app phonebook.
    2. Trykk Icn sony key menu, og ta deretter hurtig på Eksporter kontakter > SD-kort.
    3. Ta hurtig på OK.

Slik eksporterer du kontakter til SIM-kortet

Note

Når du eksporterer kontakter til SIM-kortet, er det mulig at ikke all informasjon blir eksportert. Dette skyldes den begrensede plassen på SIM-kort.

1. Startskjerm trykker du på Icn sony and app tray tablet og deretter på Icn sony app phonebook.
    2. Trykk på Icn sony key menu og deretter på Eksporter kontakter > SIM-kort.
    3. Merk kontaktene som skal eksporteres, eller trykk på Merk alle hvis alle kontaktene skal eksporteres.
    4. Trykk på Eksporter.
    5. Velg Legg til kontakter hvis kontaktene skal legges til eksisterende kontakter på SIM-kortet, eller velg Erstatt alle kontakter hvis eksisterende kontakter skal skiftes ut på SIM-kortet.

Slik eksporterer du alle kontaktene til en USB-lagringsenhet

Note

Når du eksporterer kontaktene ved bruk av denne metoden, må du først koble enheten til en USB-lagringsenhet, for eksempel en flash-stasjon eller en ekstern harddisk, med en USB-vertsadapterkabel. Se Slik kobler du enheten til USB-tilbehør for mer informasjon om hvordan du kobler enheten til en USB-lagringsenhet.

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony and app tray tablet og deretter på Icn sony app phonebook.
    2. Ta hurtig på Icn sony key menu, og ta deretter hurtig på Eksporter kontakter > USB-lagring.
    3. Ta hurtig på OK.