account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Hjelp oss å forbedre nettstedet vårt
Svar på et par raske spørsmål for å evaluere besøket ditt.

Bakgrunn og temaer

Tilpass startskjermen til din egen stil ved å bruke bakgrunner og forskjellige temaer.

Scr sony tablet homescreen wallpaper menu

Slik endrer du bakgrunnen på startskjermen

  1. Hold fingeren på et tomt område av Startskjerm.
  2. Ta hurtig på Bakgrunner og velg et alternativ.

Slik velger du et motiv

  1. Hold fingeren på et tomt område av Startskjerm.
  2. Ta hurtig på Temaer.
  3. Velg et alternativ og følg instruksjonene på enheten.

Note

Når du endrer motiv, endres også bakgrunnen i enkelte apper.

Var denne informasjonen nyttig?
Ja Nei
Tilbakemeldingen din er verdifull for oss!
Hvorfor fant du denne informasjonen nyttig?
Send inn
Takk. Vi setter pris på tilbakemeldingen din!
Finn produktet ditt
Find
På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer
Find
På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer