Har du prøvd dette?

Her er noen ting du burde prøve hvis du har fått problemer med enheten din:

Starte på nytt

• Trykk på og hold nede på/av-tasten. I menyen som åpnes, tar du hurtig på Start på nytt. Enheten skal starte på nytt automatisk.

• Hvis omstartprosedyren som er beskrevet ovenfor, ikke virker, trykker du på og holder nede både volumtasten og på/av-tasten Icn sony key and power k90. Slipp tastene når varsellampen blinker en gang. Enheten skal starte på nytt automatisk.

Oppdatering

Tilbakestilling

• Tilbakestill telefonen til de opprinnelige innstillingene for å frigjøre minne: Innstillinger > Sikkerhetskopier/tilbakestilling > Fabrikkinnstillinger > Tilbakestill nettbrettet Ikke glem å sikkerhetskopiere viktige data du har lagret på enheten!