Slik ser du videoer i appen Filmer

Bruk appen Filmer for å spille av filmer og annet videoinnhold som er lagret på eller lastet ned til enheten. Appen Filmer hjelper deg også å finne filmplakater, handlingssammendrag, sjangerinformasjon og informasjon om regissøren for hver enkelt film. Filmene kan også spilles på andre enheter som er koblet til samme nett.

Note

Det kan hende at enkelte videofiler ikke kan spilles av i appen Filmer.

Scr sony movies overview wvga withmenu
1 Vis menyvalg
2 Bla opp eller ned for å vise innholdet
3 Dra den venstre kanten på skjermbildet til høyre for å bla gjennom alle nedlastede og lagrede videoer
4 Ta hurtig på for å spille av lagrede eller nedlastede videofiler

Note

Sony Entertainment Network med Video Unlimited og Music Unlimited er ikke tilgjengelig i alle land eller regioner. Krever separat abonnement. All bruk er underlagt vilkår.

Slik spiller du en video i Filmer

1. Fra Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal, og deretter finner du og tar hurtig på Filmer.
  2. Finn og ta hurtig på videoen som du vil spille av. Hvis videoen ikke vises på skjermen, drar den den venstre kanten av skjermbildet til høyre for å åpne menyen for filmstartskjermen. Deretter tar du hurtig på videoen som du ønsker å spille av.
  3. Ta hurtig på skjermen for å vise eller skjule kontrollene.
  4. Ta hurtig på Icn sony semc music pause normal for å stanse avspillingen midlertidig. Ta hurtig på Icn sony semc music play normal for å fortsette avspillingen.
  5. Dra statuslinjemarkøren til venstre for å spole tilbake. Dra statuslinjemarkøren til høyre for å spole fremover.

Slik spiller du av video på en ekstern enhet

1. Når videoen spilles, tar du hurtig på skjermen for å vise alle kontrollene.
  2. Ta hurtig på Icn sony key menu > Throw.
  3. Velg en ekstern enhet som du vil spille videoen på. Hvis ingen eksterne enheter er tilgjengelige, følger du instruksjonene på skjermen for å legge til en enhet.

Slik endrer du innstillingene i Filmer

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal, og deretter finner du og tar hurtig på Filmer.
  2. Ta hurtig på Icn sony key menu > Innstillinger, og endre deretter innstillingene etter ønske.

Slik endrer du lydinnstillingene mens en video spilles

1. Når en video spilles, tar du hurtig på skjermen for å vise kontrollene.
  2. Ta hurtig på Icn sony key menu, og ta deretter hurtig på Lydinnstillinger.
  3. Merk av i de avmerkingsboksene for lysinnstillinger som skal aktiveres.
  4. Når du er ferdig, tar du hurtig på OK.

Slik deler du en video

1. Ta hurtig på Icn sony key menu, og ta deretter hurtig på Del når en video spilles.
  2. Ta hurtig på programmet du vil bruke for å dele den valgte videoen i menyen som åpnes, og følg de aktuelle trinnene for å sende den.