Ta bilder og spille inn videoer

Ill sony 14sl camera
1 Hovedkameraskjerm
2 Zoom inn eller ut
3 Kameratast – Aktiver kameraet / ta bilder / spill inn videoer
4 Vis bilder og videoer
5 Ta bilder eller spill inn videoer
6 Gå ett trinn tilbake eller avslutt kameraet
7 Ikon for opptaksmodusinnstillinger
8 Ikoner for kamerainnstilinger og snarveiikoner
9 Kameralinse foran

Slik tar du et bilde fra låseskjermen

1. For å aktivere skjermen trykker du raskt på på/av-tasten Icn sony key and power k90.
  2. Trykk på og hold inne Icn sony camera cap mode normal, og dra deretter oppover for å aktivere kameraet.
  3. Når kameraet er åpnet, tar du hurtig på Icn sony camera onscreen lock button.

Slik tar du bilde ved hjelp av kameratasten

1. Aktiver kameraet.
  2. Trykk kameratasten helt ned.

Slik ta du et bilde ved å ta hurtig på kameraknappen

1. Aktiver kameraet.
  2. Rett kameraet mot motivet.
  3. Ta hurtig på kameraknappen Icn sony camera onscreen button på skjermen. Bildet blir tatt i det øyeblikket du slipper opp fingeren.

Slik tar du et selvportrett ved hjelp av frontkameraet

1. Aktiver kameraet.
  2. Ta hurtig på Icn sony cam front main.
  3. Trykk på kameratasten for å ta bildet. Bildet blir tatt i det øyeblikket du slipper opp fingeren.

Slik bruker du kamerablitsen

1. Når kameraet er åpent, tar du hurtig på Icn sony camera quick settings flash fill.
  2. Velg ønsket blitsinnstilling.
  3. Ta bildet.

Slik spiller du inn en video ved hjelp av kameratasten

1. Aktiver kameraet.
  2. Ta hurtig på Icn sony camera superior auto, og velg deretter Icn sony camera mode manual.
  3. Hvis videokameraet ikke er valgt, tar du hurtig på Icn sony camera switch video.
  4. Trykk kameratasten for å spille inn en video.
  5. Stopp innspillingen ved å trykke en gang til på kameratasten.

Slik spiller du inn en video ved å ta hurtig på skjermen

1. Aktiver kameraet.
  2. Rett kameraet mot motivet.
  3. Start innspilling ved å ta hurtig på Icn sony gingerbread cam start recording.
  4. Stans innspillingen ved å ta hurtig på Icn sony gingerbread cam stop recording.

Note

Denne funksjonen er bare tilgjengelig i Fremragende auto opptaksmodus.

Slik viser du bilder og videoer

1. Aktiver kameraet, og ta deretter hurtig på en miniatyr for å åpne et bilde eller en video.
  2. Knips mot venstre eller høyre for å vise bilder og videoer.

Slik sletter du et bilde eller en innspilt video

1. Bla til bildet eller videoen du vil slette.
  2. Trykk på skjermen for å vise Icn sony camera review delete.
  3. Ta hurtig på Icn sony camera review delete.
  4. Ta hurtig på Slett for å bekrefte.