Spille spill på en TV med en trådløs DUALSHOCK™3-håndkontroll

Du kan spille PlayStation® Mobile-spill som er lagret på enheten, på en TV og styre spillet med en trådløs DUALSHOCK™3-håndkontroll. Først må du opprette en trådløs forbindelse mellom den trådløse DUALSHOCK™3-håndkontrollen og enheten. Deretter kan du koble enheten til TVen med en kabel.

Ill sony dualshock overview

Note

Hvis du vil sette opp en forbindelse mellom en trådløs DUALSHOCK™3-håndkontroll og enheten, trenger du en USB On-The-Go-adapter.

Konfigurere en tilkobling med en trådløs DUALSHOCK™3-håndkontroll

1. Kontroller at Bluetooth®-funksjonen på enheten er slått på.
  2. Koble en USB OTG-adapter (On-The-Go) til enheten.
  3. Koble den trådløse DUALSHOCK™3-håndkontrollen til OTG-adapteren med en USB-kabel
  4. Når Kontroller tilkoblet (kablet) vises på statuslinjen øverst på enhetsskjermen, trekker du ut USB-kabelen.
  5. Når Kontroller tilkoblet (trådløst) vises på statuslinjen, er trådløs forbindelse opprettet.