IMEI-nummer

Alle enhetene har et unikt IMEI-nummer (International Mobile Equipment Identity). Du bør ta vare på en kopi av dette nummeret. Hvis enheten blir stjålet, kan nettoperatøren bruke IMEI-nummeret til å hindre at enheten får tilgang til nettet i ditt land.

Vise IMEI-nummeret

Ill sony 14sl krc
  1. Ta av dekslet over SD-kortsporet.
  2. Sett en fingernegl inn under høyre eller venstre kant på etikettbrettet, og trekk brettet utover for å vise IMEI-nummeret.

Tip

Du kan også åpne oppringingsfunksjonen på enheten og skrive inn *#06# for å se IMEI-nummeret.

Slik viser du IMEI-nummeret på enheten

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal .
  2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Om telefonen > Status.
  3. Bla til IMEI for å vise IMEI-nummeret.