Slik forbedrer du lyden

Slik forbedrer du lydkvaliteten med equalizeren

1. Ta hurtig på Icn sony key menu når "WALKMAN"-programmet er åpent.
  2. Ta hurtig på Innstillinger > Lydforbedringer.
  3. Dra frekvensbåndknappen opp eller ned for å justere lyden manuelt. Ta hurtig på , og velg en stil for å justere lyden automatisk.

Slik slår du på surround-lyden

1. Ta hurtig på Icn sony key menu når "WALKMAN"-appen er åpen.
  2. Ta hurtig på Innstillinger > Lydforbedringer > Innstillinger > Surroundlyd (VPT).
  3. Velg en innstilling, og ta deretter hurtig på OK for å bekrefte.