Slik redigerer du tekst

Du kan velge, klippe ut, kopiere og lime inn tekst når du skriver. Du får tilgang til redigeringsverktøyene ved å ta hurtig to ganger på teksten. Redigeringsverktøyene blir så tilgjengelige via en applinje.

Applinjen

Scr sony 11ics toolbar edittext

1 Lukk applinjen
2 Velg all tekst
3 Klipp ut tekst
4 Kopier tekst
5 Lim inn tekst

Note

Icn sony magnifier paste vises bare når du har lagret tekst på utklippstavlen.

Slik velger du tekst

1. Tast inn noe tekst, ta deretter hurtig to ganger på teksten. Ordet du tar hurtig på, utheves av klaffer på begge sider.
  2. Dra klaffene mot venstre eller høyre for å velge mer tekst.

Slik redigerer du tekst

1. Tast inn noe tekst, ta deretter hurtig to ganger på tekstfeltet for å få programlinjen til å vises.
  2. Velg teksten du vil redigere, og bruk deretter programlinjen til utføre endringene.