Menyen for albumstartskjermen

Via menyen for albumstartskjermen kan du bla til alle bildealbumene dine, inkludert albumer med bilder og videoer som er tatt med kameraet, samt innhold du deler på Internett via tjenester som for eksempel PlayMemories, Picasa™ og Facebook. Når du er logget på slike tjenester, kan du administrere innhold, kommentere på bilder og videoer og vise kommentarer fra venner. I appen Album kan du også merke bilder geografisk, utføre grunnleggende redigeringsoppgaver og bruke metoder som for eksempel trådløs Bluetooth® -teknologi og e-post til å dele innhold.

Scr sony album menu overview wvga
    1 Vis bilder og videoklipp med Internett-tjenesten PlayMemories
    2 Gå tilbake til startsiden for albumappen
    3 Vis alle bilder og videoer du har tatt med kameraet på enheten
    4 Vis alle bilder og videoer som er lagret på enheten i ulike mapper
    5 Vis favorittbildene og favorittvideoene dine
    6 Vis alle bilder med ansikter
    7 Vis bildene dine på et kart eller i globusmodus
    8 Vis bilder og videoklipp på Facebook™
    9 Vis bilder og videoklipp på Picasa™
    10 Vis bilder med Internett-tjenesten Flickr™

Note

Internett-tjenesten PlayMemories er ikke tilgjengelig i alle land og områder.

Slik viser du bilder fra Internett-tjenester i albumet

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Album og dra den venstre kanten av albumstartskjermen til høyre.
    3. Ta hurtig på den ønskede Internett-tjenesten og følg instruksjonene på skjermen for å komme i gang. Alle tilgjengelige webalbumer som du har lastet opp til tjenesten, vises.
    4. Ta hurtig på et hvilket som helst album for å vise innholdet, og ta deretter hurtig på et bilde i albumet.
    5. Knips mot venstre for å vise neste bilde eller video. Knips mot høyre for å vise forrige bilde eller video.

Slik viser og legger du til kommentarer til innhold i et album på Internett

1. Ta hurtig på skjermen for å vise verktøylinjen når et bilde vises fra et album på Internett, og ta deretter hurtig på Icn sony album online comment for å vise kommentarene.
    2. Angi kommentarene dine i feltet, og ta deretter hurtig på Publiser.

Slik "Liker" du et bilde eller en video på Facebook™

• Mens du viser et bilde eller en video fra ett av Facebook™-albumene, trykker du på skjermen for å vise verktøylinjene, trykker deretter på Icn sony actionlayer like off for å vise at du "Liker" elementet på Facebook™.