Slik bruker du enheten som en lommebok

Bruk enheten som en lommebok til å betaler for varer uten å ta frem lommeboken. Alle de installerte betalingstjenesten er samlet for å vises og håndteres. Vær oppmerksom på at når du foretar en betaling, må du først slå på NFC-funksjonen før enheten berører en kortleser. Se NFC for å finne ytterligere informasjon om NFC.

Note

Mobilbetalingstjenester er kanskje ikke tilgjengelig i alle regioner enda.

Slik håndterer du betalingstjenester

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
  2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Berøringsbetaling. En liste med betalingstjenester vises.
  3. Håndter betalingstjenestene som ønsket, f.eks. endre standard betalingstjeneste.