Google Maps™ og navigering

Bruk Google Maps™ til å finne din nåværende posisjon, vise trafikksituasjoner i sanntid og få detaljerte kjøreanvisninger til målstedet.

Du må ha Internett-tilkobling for å bruke Google Maps™ når du bruker tilkoblet modus. Det kan påløpe datatilkoblingsavgifter når du kobler til Internett fra enheten. Hvis du vil ha mer detaljert informasjon om hvordan du bruker denne appen, går du til http://support.google.com og klikker på "Maps for mobile"-koblingen.

Note

Det kan hende at Google Maps™-appen ikke er tilgjengelig overalt.

Slik bruker du Google Maps™

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Kart.