Laste ned apper fra andre kilder

Når enheten er satt til å tillate nedlastinger fra andre kilder enn Google Play™, kan du laste ned apper direkte fra andre webområder ved å følge nedlastingsinstruksjonene for webområdet.

Note

Hvis du installerer apper av ukjent eller upålitelig opprinnelse, kan det skade enheten. Last bare ned apper fra pålitelige kilder. Kontakt appleverandøren hvis du har spørsmål.

Slik tillater du nedlasting av apper fra andre kilder

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
  2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Sikkerhet.
  3. Dra glidebryteren ved siden av Ukjente kilder mot høyre.
  4. Ta hurtig på OK.

Note

Enkelte apper må ha tilgang til data, innstillinger og ulike funksjoner på enheten for å fungere slik de skal. Du må bare installere og gi tillatelse til apper som du stoler på.

Tip

Du kan se tillatelsene du har gitt til en nedlastet app ved å ta hurtig på appen under Innstillinger > Programmer.