Fargekorrigering

Innstillingene for fargekorrigering justerer hvordan fargene vises på skjermen for brukere som er fargeblinde eller som har problemer med å skille farger fra hverandre.

Slik aktiverer du fargekorrigering

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Tilgjengelighet > Fargekorrigering.
    3. Ta hurtig på på/av-bryteren.
    4. Ta hurtig på Korrigeringsmodus og velg den riktige fargefølsomheten.

Note

Fargekorrigering er for tiden en eksperimentfunksjon, og kan påvirke enhetsytelsen.