Bruke enheten som en treningshub med ANT+™

Du kan bruke enheten sammen med helse- og treningsprodukter som også støtter ANT+™ teknologi. Hvis du for eksempel løper med en ANT+™-kompatibel pulsmåler og en fotsensor (for å måle tempo og distanse), kan du samle alle dataene fra løpet på enheten. Du kan deretter analysere resultatet og se hvordan du kan forbedre deg.

Fra Google Play™ kan du laste ned en rekke apper som støtter ANT+™-enheter for sport, trening og helse. Du finner informasjon om ANT+™-kompatible produkter i artikkelen.