Generelle kamerainnstillinger

Vis alle emner

Oversikt over innstillinger for opptaksmodus

Icn sony camera superior auto Fremragende auto
Optimer innstillingene til alle motiver.
Icn sony camera mode manual Manuelt
Juster kamerainnstillingene manuelt.
Icn sony camera picture effect Bildeeffekt
Bruk effekter på bildene.
Icn sony sweep panorama Sweep Panorama
Bruk denne innstillingen til å ta panoramabilder med vidvinkel. Bare trykk kameratasten, og flytt kameraet stødig fra en side til den andre.

Hurtiglasting

Bruk innstillingene for hurtiglasting til å starte kameraet når skjermen er låst.

Bare start
Når denne innstillingen er aktivert, kan du starte kameraet når skjermen er låst, ved å trykke på og holde nede kameratasten.
Start og ta bilde
Når denne innstillingen er aktivert, kan du starte kameraet og ta et bilde automatisk når skjermen er låst, ved å trykke på og holde nede kameratasten.
Start og spill inn video
Når denne innstillingen er aktivert, kan du starte kameraet og ta opp en video når skjermen er låst, ved å trykke på og holde nede kameratasten.
Av

Geotagging

Kategoriser bilder med detaljer om hvor du tok dem.

Berørings-opptak

Identifiser et bestemt fokusområde ved å berøre kameraskjermen med fingeren. Bildet blir tatt i det øyeblikket du slipper opp fingeren. Denne innstillingen er bare tilgjengelig når berøringsfokus er valgt som fokusmodus.

Lukkerlyd

Velg å slå på eller av lukkerlyden når du tar spiller av en video.

Datalagring

Du kan velge å lagre data enten på et fjernbart SD-kort eller på enhetens intern lagring.

Intern lagring
Bilder og videoer lagres på enhetens minne.
SD-kort
Bilder og videoer lagres på SD-kortet.

Hvitbalanse

Denne funksjonen justerer fargebalansen i henhold til lysforholdene. Ikonet for hvitbalanseinnstilling Icn sony cam white balance main er tilgjengelig på kameraskjermen.

Icn sony camera advanced settings white balance auto Auto
Justerer fargebalansen automatisk i henhold til lysforholdene.
Icn sony camera advanced settings white balance incandescent Glødelampe
Justerer lysbalansen for varme lysforhold, for eksempel under lyspærer.
Icn sony camera advanced settings white balance fluorescent Fluorescerende
Justerer fargebalansen for lysstoffbelysning.
Icn sony camera advanced settings white balance daylight Dagslys
Justerer fargebalansen for sollys.
Icn sony camera advanced settings white balance cloudy Overskyet
Justerer fargebalansen ved skyet værforhold.
NoteDenne innstillingen er bare tilgjengelig i Manuelt opptaksmodus.