Kalender

Vis alle emner

Om kalenderen

Enheten har en kalender du kan bruke for å planlegge dagen din. Hvis du har en Google™-konto, kan du synkronisere kalenderen på enheten med nettkalenderen. Se Synkronisering med Microsoft® Exchange ActiveSync®.

Slik angir du kalendervisningen

1. Fra Startskjerm tar du først hurtig på Icn sony home apptray normal, og deretter finner du og tar hurtig på Kalender.
  2. Ta hurtig på nedoverpilen for å åpne rullegardinmenyen, og velg deretter et alternativ.

Slik viser du flere kalendere

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal, og deretter finner du og tar hurtig på Kalender.
  2. Trykk Icn sony key menu, og ta deretter hurtig på Kalendere.
  3. Velg kalenderne du vil vise.

Slik oppretter du en kalenderhendelse

1. Startskjerm tar du først hurtig på Icn sony home apptray normal og deretter på Kalender.
  2. Ta hurtig på Icn sonynew window holo dark.
  3. Hvis du har synkronisert kalenderen med én eller flere kontoer, velger du kontoen du vil legge til hendelsen i. Hvis du bare vil legge til hendelsen på enheten, tar du hurtig på Enhetskalender.
  4. Skriv inn navnet, klokkeslettet, stedet og beskrivelsen for hendelsen.
  5. Ta hurtig på Mer, og velg en påminnelse for hendelsen. Vil du legge til en ny påminnelse for hendelsen, tar du hurtig på Icn sonynew window holo dark.
  6. Hvis du vil, kan du velge et annet alternativ under Gjentas.
  7. Ta hurtig på OK.
TipNår avtaletidspunktet nærmer seg, vil enheten spille en kort varsellyd for å minne deg på avtalen. I tillegg vises Icn sony stat notify calendar på statuslinjen.

Slik viser du en kalenderhendelse

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal, og deretter tar du hurtig på Kalender.
  2. Ta hurtig på hendelsen du vil vise.

Slik endrer du kalenderinnstillingene

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal, og deretter tar du hurtig på Kalender.
  2. Trykk Icn sony key menu, og ta deretter hurtig på Innstillinger.
  3. Ta hurtig på innstillingen du vil endre, og rediger slik du ønsker.