Om denne brukerhåndboken

Vis alle emner

Dette er Xperia™ SP-brukerhåndboken til Android™ 4.3 (Jelly Bean)-programvareversjonen. Hvis du ikke er sikker på hvilken programvareversjon som enheten kjøres på, kan du kontrollere det i innstillingsmenyen. Se Slik oppdaterer du enheten for å finne ytterligere informasjon om programvareoppdateringer.

Slik kontrollerer du den gjeldende programvareversjonen på enheten

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
  2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Om telefonen > Android-versjon.