Posisjonstjenester og -kilder

Vis alle emner

Bruk enheten for å finne ut hvor du er. Der er to ulike fremgangsmåter, eller kilder: GPS-satellitter og trådløse nettverk. Hvis du vil ha en rask beregning av den omtrentlige posisjonen, kan du bruke alternativet med trådløse nettverk (Wi-Fi og mobile nettverk). Hvis du vil vite den nøyaktige posisjonen og har fri sikt mot himmelen, bruker du alternativet GPS-satellitter. Under forhold der den trådløse nettilkoblingen er svak, bør du aktivere begge alternativene for å være sikker på at du finner din posisjon. Begge alternativene aktiveres som standard når du aktiverer posisjonstjenester.

NoteSony kan ikke garantere for nøyaktigheten for noen posisjonstjenester, inkludert, men ikke begrenset til navigasjonstjenester.

Slik aktiverer du posisjonstjenester

1. Dra statuslinjen nedover og ta hurtig på Icn sony menu settings.
  2. Ta hurtig på Posisjonstjenester.
  3. Dra glidebryteren ved siden av Tilgang til stedsinformasjonen min mot høyre.
  4. Ta hurtig på Godta to ganger for å bekrefte.
NoteNår du aktiverer posisjonstjenester, aktiveres både GPS-satellitter og Googles stedstjeneste (Wi-Fi og mobile nettverk) som standard. Du kan deaktivere disse manuelt.

Slik gir du Google-apper tilgang til din posisjon

1. Dra statuslinjen nedover og ta hurtig på Icn sony menu settings.
  2. Ta hurtig på Google > Posisjonsinnstillinger.
  3. Dra glidebryteren ved siden av La Google-apper se posisjonen din mot høyre.
NoteDu må være logget på Google™-kontoen for å kunne bruke posisjonstjenester.