Hvordan legger jeg til eller sletter handlinger på Xperia™ SmartTag?

Slik endrer du handlinger tilknyttet en SmartTag

1. Når du står på telefonens hovedskjerm for apper, finner og trykker du på LiveWare™ Manager eller Smart Connect.
    2. Trykk på SmartTag-en du vil redigere.
    3. Hvis du vil legge til en handling, trykker du på Legg til-ikonet og velger det du ønsker å gjøre.
    4. For å slette en handling må du trykke og holde på handlingen du vil slette, og så trykke på Slett.