Slik viser du bilder på et kart

Dersom du aktiverer stedsgjenkjenning når du tar bilder, kan denne informasjonen brukes på et senere stadie. Du kan f.eks. vise dine bilder på et kart og vise venner og familie hvor du befant deg da du tok bildet. Det å legge til stedinformasjon kalles også geotagging. Når stedsgjenkjenning aktiveres, kan du velge enten GPS-satellitter eller trådløse nettverk eller begge deler for å finne posisjonen din.

Oversikt over flisen Kart

Scr sony album map overview wvga withmenu
1 Søk et sted på kartet.
2 Vis menyvalg.
3 En gruppe bilder og/eller videoer som er geotaggede med samme sted.
4 Ta hurtig to ganger på telefonen for å zoome inn. Knip sammen fingrene for å zoome ut. Dra for å vise forskjellige deler av kartet.
5 Miniatyrer av den valgte gruppen med bilder og/eller videoer. Ta hurtig på et element for å vise det i full skjerm.

Slik aktiverer du plasseringsoppdaging

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
  2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Posisjonstjenester.
  3. Merk av i avmerkingsboksene GPS-satellitter og/eller Googles posisjonstjeneste.

Slik viser du geotaggede bilder på et kart i Album

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
  2. Finn og ta hurtig på Album > Mine album > Kart.
  3. Ta hurtig på et bilde for å vise det i full skjerm.
  4. Dersom flere bilder ble tatt på samme sted, vises kun ett av dem på kartet. Total antall bilder vises i øverst høyre hjørne som f.eks. Icn sony album photo group. Ta hurtig på omslagsbildet for å vise disse bildene, og ta hurtig på et av miniatyrbildene nederst på skjermen.

Tip

Skjermen kan berøres for å vise verktøylinjen når et geotagget bilde vises i bildevisningen, ta deretter hurtig på Icn sony action layer geotag bg for å vise bildet på kartet.

Slik viser du geotaggede bilder på et globus i Album

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
  2. Finn og ta hurtig på Album > Mine album > Globus.
  3. Ta hurtig på et bilde for å vise det i full skjerm.
  4. Dersom flere bilder ble tatt på samme sted, vises kun ett av dem på kartet. Total antall bilder vises i øverst høyre hjørne som f.eks. Icn sony album photo group. Ta hurtig på omslagsbildet for å vise disse bildene, og ta hurtig på et av miniatyrbildene nederst på skjermen.

Tip

Skjermen kan berøres for å vise verktøylinjen når et geotagget bilde vises i kameraprogrammet, ta deretter hurtig på Icn sony action layer geotag bg for å vise bildet på kartet.

Slik legger du til en geotag når kartet vises i albumet

1. Ta hurtig på Icn sony key menu, og ta deretter hurtig på Legg til geotag når kartet vises i albumet.
  2. Finn og ta hurtig på bildet som kan legges til geotaggen.
  3. Ta hurtig på stedet som ønskes på kartet for å plassere geotaggen, og ta deretter hurtig på OK.

Slik redigerer du bildets geotag i Album

1. Berør og hold nede bildet til rammen blir blå når et bilde vises på kartet i Album.
  2. Dra bildet til det nye stedet.

Tip

Der er også mulig å ta hurtig på det ønskede stedet på kartet istedenfor å dra.

Slik endrer du kartvisningen i Album

• Ta hurtig på Icn sony key menu, og velg Klassisk visning eller Satellittvisning når kartet vises i Album.