Slik viser du bilder og videoer i kategorien Bilder

I kategorien Bilder i Album kan du vise bilder og videoer i miniatyrer eller i en rutenettvising.

Oversikt over kategorien Bilder

Scr sony album picture grid overview wvga
    1 Rutenettsvisning av bilder og videoer.
    2 Vis menyvalg.
    3 Bla opp eller ned for å vise innholdet.
    4 Ta hurtig på bildet eller videoen du vil vise.
    5 Datoen til og antall elementer i gruppen nedenfor.

Slik viser du bilder og videoer i rutenettsvisningen

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Album. Alle bildene og videoene vises i et kronologisk ordnet rutenett. Videoer indikeres med Icn sony semc music play normal.
    3. Ta hurtig på bildet eller videoen du vil vise.
    4. Knips mot venstre for å vise neste bilde eller video. Knips mot høyre for å vise forrige bilde eller video.

Tip

Hvis skjermformatet ikke endres automatisk når du snur enheten vannrett, markerer du avmerkingsboksen Roter skjerm automatisk under Innstillinger > Skjerm.

Slik endrer du størrelsen på miniatyrene i Album

• Når bilder og videoer skal vises i albumet, spre to fingre for å zoome inn eller knip sammen to fingre samme for å zoome ut.

Slik arbeider du med bilde- eller videogrupper i Album

1. Når miniatyrene av bildene og videoene vises i Album, trykk på Icn sony key menu, og ta deretter hurtig på Velg elementer.
    2. Ta hurtig på elementene du ønsker å jobbe med. Valgte elementer vises med en blå ramme.
    3. Bruk verktøyene i verktøylinjen øverst på skjermen for å jobbe med de valgte elementene.

Tip

Berør og hold nede et element til rammen blir blå for å aktivere den valgte modusen. Deretter kan du ta hurtig på andre elementer for å velge dem.