Slik bruker du musikkspilleren

Slik spiller du av lydinnhold

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal, og deretter finner du og tar hurtig på Icn sony app music player.
    2. Velg en musikkkategori, og bla til sangen som du vil åpne i Min musikk.
    3. Ta hurtig på sangen for å spille den av.

Note

Du kan kanskje ikke spille opphavsrettsbeskyttede elementer. Verifiser at du har de nødvendige rettighetene til materiell du har tenkt å dele.

Slik skifter du sanger

• Ta hurtig på Icn sony semc music next normal eller Icn sony semc music previous normal når en sang spilles.
    • Sveip albumbildet til venstre eller høyre når en sang spilles.

Slik stanser du en sang midlertidig

• Ta hurtig på Icn sony semc music pause normal.

Slik spoler du musikk fremover og tilbake

• Berør og hold nede Icn sony semc music next normal eller Icn sony semc music previous normal.

Tip

Du kan også dra indikatoren i fremdriftsfeltet mot høyre eller venstre.

Slik justerer du lydvolumet

• Trykk på volumtasten.

Slik forbedrer du lydkvaliteten med equalizeren

1. Ta hurtig på Icn sony key menu når musikkspilleren er åpen.
    2. Ta hurtig på Innstillinger > Lydforbedringer.
    3. Dra frekvensbåndknappen opp eller ned for å justere lyden manuelt. Ta hurtig på Icn sony music equalizer select, og velg en stil for å justere lyden automatisk.

Slik slår du på surround-lyden

1. Ta hurtig på Innstillinger > Lydforbedringer > Innstillinger > Surroundlyd (VPT).
    2. Velg en innstilling, og ta deretter hurtig på OK for å bekrefte.

Slik viser du den gjeldende avspillingskøen

• Mens en sang spilles av i "WALKMAN"-appen, tar du hurtig på Icn sony key menu > Spillekø.

Slik minimerer du musikkspilleren

• Når musikkspilleren spiller, ta hurtig på Icn sony key and back for å gå til den forrige skjermen, eller ta hurtig på Icn sony key and home for å gå til Startskjerm. Musikkspilleren fortsetter å spille i bakgrunnen.

Slik åpner du musikkspilleren når den spiller i bakgrunnen

1. Ta hurtig på Icn sony key open recent apps for å åpne et programvinduet som nylig er benyttet, mens en låt spilles i bakgrunnen.
    2. Ta hurtig på musikkspilleren.

Slik sletter du en sang

1. Bla til sangen som skal slettes i Min musikk.
    2. Berør og hold nede sangtittelen, og velg deretter Slett.

Tip

Du kan også slette albumer på denne måten.

Slik sender du en sang

1. Når du blar i sangene, berør og hold inne en sportittel i Min musikk.
    2. Ta hurtig på Send.
    3. Velg en app fra listen, og følg instruksene på skjermen.

Tip

Du kan også sende albumer og spillelister på samme måten.

Slik "Liker" du en låt på Facebook™

1. Ta hurtig på albumbildet mens en låt spilles på musikkspilleren.
    2. Ta hurtig på Icn sony actionlayer like off for å vise at du "Liker" låten på Facebook™. En kommentar kan eventuelt legges til i kommentarfeltet.
    3. Ta hurtig på Del for å sende låten til Facebook™. Du mottar en bekreftelsesmeldingen fra Facebook™ når låten er mottatt.