Status og varsler

Statuslinjen øverst på skjermen viser hva som skjer på enheten. Til venstre blir det vist varsler hvis det er noe nytt eller en aktivitet som pågår. Nye meldinger og kalendervarsler blir for eksempel vist her. Høyresiden viser signalstyrke, batteristatus og annen informasjon.

Scr sony 13ny statusbar

Varselpanelet kan brukes for til å justere grunnleggende innstillinger på enheten, som f.eks. Wi-Fi® , Bluetooth®, datatrafikk og lyd. Innstillingsmenyen kan åpnes fra varselpanelet for å endre andre innstillinger.

Kontrollere varsler og uavsluttede aktiviteter

Dra ned statuslinjen for å åpne varselpanelet og få mer informasjon. Du kan for eksempel bruke panelet til å åpne en ny melding eller vise en kalenderhendelse. Du kan også åpne programmer som kjører i bakgrunnen, for eksempel musikkspilleren.

Slik åpner du varselpanelet

Scr sony 13ny notification panel
    • Dra statuslinjen nedover.

Slik lukker du varselpanelet

Scr sony 13ny notification panel close
    • Dra opp kategorien nederst på varselpanelet.

Slik åpner du et program som kjører fra Varselpanelet

• Ta hurtig på ikonet for programmet som kjører, for å åpne det.

Avvise et varsel fra varselpanelet

• Plasser fingeren på et varsel og knips mot venstre eller høyre.

Slik tømmer du varselpanelet

• Velg Fjern i varselpanelet.

Slik stiller du enheten inn fra varselpanelet

Innstillingsmenyen kan åpnes fra varselpanelet for å justere grunnleggende enhetsinnstillinger. Du kan f.eks. slå på Wi-Fi®.

Slik åpner du enhetsinnstillingsmenyen fra varselpanelet

1. Dra statuslinjen nedover.
    2. Ta hurtig på Icn sony menu settings .

Slik justerer du lydinnstillingene fra varselpanelet

1. Dra statuslinjen nedover.
    2. Ta hurtig på Icn sony stat sys speakerphone.

Slik styrer du Bluetooth®-funksjonen fra varselpanelet

1. Dra statuslinjen nedover.
    2. Ta hurtig på Icn sony stat sys data bluetooth.

Slik kontrollerer du Wi-Fi®-funksjonen fra varselpanelet

1. Dra statuslinjen nedover.
    2. Ta hurtig på .

Slik aktiverer eller deaktiverer du datatrafikk fra varselspanelet

1. Dra statuslinjen nedover.
    2. Ta hurtig på Icn sony stat sys data traffic .