Slik skanner du strekkoder med NeoReader™-appen

Om skanning med NeoReader™-programmet

Bruk enheten som en strekkodeskanner for å finne ut mer om varer du liker. Kanskje ser du en jakke i en ukebladannonse og ønsker å finne ut hvor den nærmeste butikken du kan kjøpe den i, er. Hvis annonsen inneholder en lesbar strekkode, bruker NeoReader™-programmet denne koden for å få tilgang til webinnhold for mobiltelefoner, for eksempel en webside med mer produktinformasjon eller et kart over butikker i nærheten. NeoReader™ støtter de fleste standard strekkodetypene.

Slik starter du NeoReader™

1. Ta hurtig på Icn sony home apptray normalStartskjerm.
    2. Finn og ta hurtig på Icn sony neoreader NeoReader™.

Slik skanner du en strekkode

1. Når NeoReader™-programmet er åpent, holder du enheten over strekkoden til hele strekkoden er synlig i søkeren.
    2. Enheten skanner strekkoden automatisk og vibrerer når strekkoden gjenkjennes.

Note

Enkelte strekkoder kan være for små til å skannes.

Taste inn en strekkode manuelt

1. Når NeoReader™-programmet er åpent, tar du hurtig på Icn sony neoreader menu open.
    2. Tast inn tallene til strekkoden i tekstfeltet, og ta deretter hurtig på GO!.

Oversikt over menyen i NeoReader™

Følgende menyalternativer er tilgjengelige i NeoReader™:

Icn sony neoreader menu open Trykk for å åpne flere valg
    Icn sony neoreader menu numbers Tast inn strekkodenumrene manuelt. Dette valget kan brukes hvis kameraet har problemer med å lese strekkoden
    Icn sony neoreader menu history Vis en liste over strekkoder som er skannet tidligere
    Icn sony neoreader menu help Vis informasjon om NeoReader™-programmet. Les mer om ulike strekkodetyper og om hvordan du bruker NeoReader™
    Icn sony neoreader menu personal Velg egne innstillinger, for eksempel språk eller land. Denne informasjonen brukes til å personliggjøre strekkodeinnhold. Du kan også velge preferanser for hvordan du bruker NeoReader™-programmet
    Icn sony neoreader menu invite Send en tekstmelding for å invitere en venn til å laste ned NeoReader™-programmet