account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjelp oss å forbedre nettstedet vårt
    Svar på et par raske spørsmål for å evaluere besøket ditt.

    Tilbakestille enheten

    Du kan tilbakestille enheten til opprinnelige innstillinger, med eller uten å slette alle personlige data. Før du nullstiller må du imidlertid passe på å sikkerhetskopiere alle viktige data som er lagret på enheten.

    Slik tilbakestiller du data til fabrikkinnstillingene

    Note

    For å unngå permanent skade på enheten skal du ikke starte enheten på nytt mens tilbakestilling pågår.

    1. Dra statuslinjen nedover og trykk Icn sony menu settings.
    2. Finn og trykk Sikkerhetskopier/tilbakestilling> Fabrikkinnstillinger.
    3. Merk av i avmerkingsboksen Slett intern lagring for å slette data som for eksempel bilder og musikk, som er lagret på enhetens interne minne.
    4. Trykk Tilbakestill telefonen.
    5. Bekreft ved å trykke Fjern alt.
    Var denne informasjonen nyttig?
    Ja Nei
    Tilbakemeldingen din er verdifull for oss!
    Hvorfor fant du denne informasjonen nyttig?
    Send inn
    Takk. Vi setter pris på tilbakemeldingen din!
    Finn produktet ditt
    Find
    På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer
    Find
    På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer